Verkopen & verhuren met zekerheid

ONZE WERKWIJZE

Je eigendom verkopen of verhuren via een makelaar zorgt voor heel wat voordelen. Jij hoeft je geen zorgen te maken over alle administratieve documenten en je kan ook nog eens rekenen op een jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Zo bereik je steeds de juiste doelgroep voor je pand.

Wanneer je besluit om met ons samen te werken, krijg je bij Sinjoor één persoonlijk aanspreekpunt. Die persoon staat voor je klaar, om je een update te bezorgen of vragen over je vastgoed te beantwoorden. Daarbovenop mag je steeds rekenen op de competente kennis en gedreven aanpak van ons voltallig team.

1 De eertse kennismaking

Alles begint met een kennismakend gesprek. Zo kunnen we samen ontdekken wat je verwachtingen zijn over de verkoop of verhuur van je pand. Op basis van dit vrijblijvend gesprek kunnen we onze service en strategie aanpassen naargelang de wensen die jij voor ogen hebt.

2 Waardebepaling

Bij Sinjoor weten we naar welke eigendommen mensen op zoek zijn, en vooral: welke prijs ze daarvoor willen betalen. Dankzij de jarenlange ervaring in onze regio’s, weten we hoeveel een woning waard is, voor jou én potentiële kopers. Zo gaan we steeds voor het beste resultaat.

Wil je ontdekken hoeveel jouw pand waard is? Contacteer ons voor een gratis schatting.

3 Vastgoeddossier

De verkoop van onroerend goed brengt heel wat administratie met zich mee. Gelukkig nemen wij jou dit werk volledig uit handen. Als je vastgoedmakelaar stellen wij in samenspraak met jouw notaris het volledige vastgoeddossier op, met alle belangrijke documenten, zoals …

De eigendomstitel, het bodemattest, het kadastraal plan, stedenbouwkundige vastgoedinformatie, de EPC of EPB van de woning (tegenwoordig ook van niet residentieel vastgoed, gemene delen, …), een elektriciteitskeuring, bouwvergunning of regularisatiedossier, het bouwplan van je eigendom, een postinterventiedossier en alle syndicusinformatie.

 4
4 Marketingplan

Naast (of gelijktijdig met) het administratieve werk, creëren we een marketingplan volgens de regels van de kunst. Wij weten dan ook hoe je een pand best kunt verkopen. Je eigendom wordt via reclame breed in de kijker gezet om zoveel mogelijk geïnteresseerde klanten te vinden. Naast onze eigen website (met dagelijks 1.250 unieke bezoekers) maken we gebruik van immoportalen als Immoscoop en Immovlan, sociale media en de lokale geschreven pers.

5 Database van kandidaten

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we ook een uitgebreide database met potentiële kopers en huurders beschikbaar. Dat biedt jou een uniek voordeel. Door onze proactieve aanpak en klantencalls zijn wij perfect op de hoogte van waar kandidaat-kopers of kandidaat-huurders naar op zoek zijn.

 7
6 Steeds op de hoogte

Dankzij je persoonlijk account op onze website kan je steeds de status van de verkoop of verhuur van je eigendom opvolgen. Zo heb je steeds een volledig zicht over je huidige situatie. Dit profiel informeert je onder meer over de volgende zaken …

Wie informatie opvroeg, welke bezoekafspreken worden ingepland, welke (online) publiciteit er momenteel loopt …

Wil je zelf verkopen of verhuren? Of wil je de waarde van je eigendom laten schatten? Contacteer ons via dit formulier.