Sinjoor Makelaars biedt je een deskundige waardebepaling van je woning, volledig gratis.

Sinjoor Makelaars biedt je een deskundige waardebepaling van je woning, volledig gratis.

In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt is het cruciaal om een accuraat beeld te hebben van de waarde van je woning. Dit inzicht helpt je bij het nemen van weloverwogen beslissingen en stelt je bovendien in staat om je huis op de juiste manier te positioneren in de markt. Daarom is het laten schatten van je huis een belangrijke stap in het verkoopproces. Hier overlopen we de voordelen van een gratis schatting en wat dat net betekent bij Sinjoor Makelaars.

step

Hoe verloopt
een gratis schatting?

stap 01

Eerste contact:

Dien je aanvraag voor een gratis schatting in via het formulier. Wij nemen telefonisch contact op om een plaatsbezoek in te plannen. Heb je documentatie ter beschikking zoals plattegronden, keuringsattesten, eigendomstitel en eventueel het EPC-certificaat? Dan kan je die op dat moment ook bezorgen. Wij nemen alle relevante info mee in onze analyse.

1 / 3
step

Hoe verloopt
een gratis schatting?

stap 02

Uitgebreid verslag:

Na de schatting ontvang je een gedetailleerd rapport met de waardebepaling van je huis. Soms wordt tijdens de schatting al een initiële waarde genoemd. De exacte berekening wordt nader toegelicht tijdens een afspraak op locatie of in ons kantoor. Indien gewenst kan dit ook telefonisch besproken worden. De schatting is 3 à 4 maanden marktconform.

2 / 3
step

Hoe verloopt
een gratis schatting?

stap 03

Voorbereiding en analyse:

Daarna beginnen we met een grondige analyse van verschillende factoren, waaronder de grondoppervlakte, beelden van de woning op Google Streetview, vergelijkbare eigendommen in de buurt, en de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in de omgeving.

3 / 3

VRAAG JOUW GRATIS SCHATTING AAN

Laat je gegevens achter en ontvang een professionele schatting van je woning in je mailbox. Na deze beoordeling nemen we persoonlijk contact op om een afspraak te plannen.

STAP 01: Gegevens over het pand

STAP 02: jouw persoonlijke gegevens

VOORDELEN VAN EEN
GRATIS SCHATTING

1 / 5

Realistische prijsbepaling

Een professionele taxatie voorziet je van waardevolle informatie, gebaseerd op actuele marktsituaties en recente vergelijkbare verkopen in jouw regio. Hierdoor kan je je eigendom aantrekkelijk positioneren, waardoor je potentiële kopers aanmoedigt om contact op te nemen.

Maximaliseren van de verkoopopbrengst

Verder krijg je de gelegenheid om een uitgekiende verkoopstrategie te ontwikkelen, waarbij de juiste vraagprijs, het ideale verkoopmoment en mogelijke verbeteringen ter verhoging van de waarde van je huis aan bod komen. Met deze strategie vergroot je de kans op het behalen van de hoogst mogelijke verkoopopbrengst.

Inzicht

Bovendien verschaft een professionele schatting waardevolle inzichten. Het brengt factoren aan het licht die zowel positieve als negatieve invloeden uitoefenen op de waarde van je woning, en die de koper mogelijk ook zal zien. Indien je hierop kan anticiperen - en, indien nodig, bepaalde negatieve elementen al kan wegwerken - heb je voorsprong op de concurrentie.

Snellere verkoop

Potentiële kopers zijn vaak geneigd om een woning te bekijken en een bod uit te brengen wanneer de prijs realistisch is en de waarde overeenkomt met hun verwachtingen. Een redelijke prijsstelling moedigt hen aan een weloverwogen bod uit te brengen, waardoor er een gezonde concurrentie ontstaat tussen geïnteresseerde partijen. Op die manier kan je meer biedingen bekomen.

Solide basis

Tot slot biedt een professionele schatting je een solide basis om je zoektocht naar een nieuwe woning te starten. Als je van plan bent om te verhuizen, geeft de waardebepaling van je huidige woning een duidelijk financieel beeld om de aankoop van je volgende huis in te plannen.

reviews
rating rating rating rating

Samenwerken met een makelaar ontneemt je heel wat zorgen! Dankzij Sinjoor Makelaars is de verkoop van mijn appartement vlekkeloos verlopen. Er was enige tijdsdruk mee gemoeid aangezien de akte van de aankoop van mijn huis vrij snel verleden moest worden. Zij hebben alles in het werk gesteld om de juiste kandidaten te vinden en om alles op tijd in orde te brengen. Dankjewel!

Cindy Dirven
1 / 3
rating rating rating rating

Vlotte, geïnteresseerde en deskundige begeleiding. Snelle afhandeling. Verkoopprijs beter dan ingeschat. Correcte commerciële afhandeling. Goed gelegen. Efficiënte overdracht van meterstanden. Doe zo voort.

Walter Delafortry
2 / 3
rating rating rating rating

Vriendelijk en evenzeer professioneel kantoor om mee samen te werken. Wij hebben ons nieuw huis via Sinjoor gekocht en ons vorige ook via hun verkocht. Alle afspraken werden netjes nagekomen en communicatie was altijd perfect.

Kenan Delikaya
3 / 3