Sinjoor logo
Home slider placeholder
+1 foto
Home slider placeholder
€ 75.000,-

Investering te Wales (SA16 0AJ)

Uitzonderlijke investeringsopportuniteit in het buitenland !!!!

 

Zorgflats met 8-10% GEGARANDEERDE huuropbrengst!!

Met relatieve lage instapkosten vanaf 75.000£, een uitbesteed management en gegarandeerde inkomsten en exit mogelijkheden is dit werkelijk een ongezien model op de hedendaagse vastgoedmarkt.

 

De zorgsector in Engeland kent een zeer snelle groei en dit trek uiteraard investeringen aan. Onlangs kocht ook de Belgische groep Aedifica een zorggroep van niet minder dan 5700 kamers in Engeland. Een zorgflat investering om U tegen te zeggen.

Het bestaande areaal aan zorgflats blijkt echter te klein en van slechte kwaliteit. Een aantal groepen speelt in op deze trend en koopt die centra om ze vervolgens te renoveren en het management op te waarderen tot wat vandaag de standaard is geworden.

 

Een van deze groepen is  RB Care Homes. Met 20 centra vandaag zijn ze momenteel een middelgrote speler op de Engelse markt. Op middellange termijn is het de bedoeling om dit getal op te trekken naar een 100 tal centra. Omdat bankfinanciering te traag gaat, financiert de groep nieuwe acquisities via particuliere investeerders.

 

Het model:

Individuele kamers worden verkocht en terug ingehuurd met een vast lange-termijn huurcontract en een exit-optie aan vaste prijs. Dit resulteert in een VAST huurrendement van 8-10 % plus 2-3 % contractueel vastgelegde meerwaarde.

De exit momenten bevinden zich na 3, 5, 9, 15 & 20 jaar waarna de investeerder terug kan verkopen aan de ontwikkelaar met een meerwaarde van 2-3 % per jaar.

 

Voor meer info: 03 6466655 of info@sinjoor.be

 

 

sluiten

Type vastgoed

AdresMountain Rd Burry Port 16, SA16 0AJ Wales

TypeInvestering

ReferentieSIN/19/078Algemene staatNiet meegedeeld

Stedenbouwkundige info

BestemmingNog niet aangevraagd

Stedenbouwkundige vergunning/

Verkavelings vergunning/

Dagvaarding en herstelvordering/

Rechterlijke beslissing/

Voorkooprecht/Keuringen/inlichtingen

EPC waarde/

Details

VerwarmingNiet meegedeeld

Verwarming typeNiet meegedeeld

DakNiet meegedeeld

KeukenNiet meegedeeld


Vernieuwen

Hoeveel mag mijn woning kosten?

Op zoek naar uw nieuwe droomwoning, maar uw oude woning nog niet verkocht? Vraag een gratis waardebepaling aan en ontdek hoeveel uw nieuwe droomwoning mag kosten!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan